Styropan Neopor EPS 80 70mm Μεγαλύτερη προβολή

Styropan Neopor EPS 80 70mm

117990

Νέο προϊόν

Πλάκες γραφιτούχας διογκωμένης πολυστερίνης EPS

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

Το Neopor αποτελεί το θερμομονωτικό υλικό του μέλλοντος. Είναι προϊόν έντονης έρευνας της BASF και αποτελεί ένα νέο καινοτόμο υλικό Διογκωμένου Πολυστυρενίου. Έχει ασημένιο γκρι χρώμα και προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη θερμομονωτική απόδοση σε σχέση με τα συμβατικά θερμομονωτικά υλικά. Επιπλέον, το Neopor πληρεί όλες τις προδιαγραφές του προτύπου ΕΝ 13163: «Προϊόντα θερμομόνωσης για κτίρια – εργοστασιακή παραγωγή προϊόντων από διογκωμένο πλυστυρένιο».

Σε κάθε υλικό η θερμότητα μεταδίδεται μέσω αγωγής, συναγωγής και ακτινοβολίας. Στα υλικά κλειστών κυψελών όπως το Διογκωμένου Πολυστυρενίου (EPS) δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση αέρα και με αυτό το τρόπο η μετάδοση θερμότητας με αγωγή ελαχιστοποιείται. Επομένως, στο συμβατικό Διογκωμένου Πολυστυρενίου η μετάδοση θερμότητας πραγματοποιείται κυρίως με συναγωγή και ακτινοβολία. Στο Neopor τα μικροσκοπικά μόρια γραφίτη που περιέχονται κατά 3% στη σύνθεσή του λειτουργούν σαν ανακλαστήρες που εμποδίζουν τη μετάδοση θερμότητας μέσω ακτινοβολίας, επιτρέποντας μόνο στη συναγωγή να συμβάλλει στην απώλεια θερμότητας. Σαν αποτέλεσμα οι θερμομονωτικές πλάκες κατασκευασμένες από Neopor έχουν 15% – 20% καλύτερες θερμομονωτικές ιδιότητες από το συμβατικό λευκό Διογκωμένου Πολυστυρενίου (EPS). Με εξαίρεση τη βελτιωμένη θερμομονωτική του απόδοση ακόμη και σε χαμηλές πυκνότητες σε σχέση με το Διoγκωμένο Πολυστυρένιο (EPS), το Neopor διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα των μηχανικών και οικολογικών ιδιοτήτων του EPS.

To Neopor παράγεται από αυτοσβενύμενη Α’ ύλη η οποία περιέχει επιβραδυντικά φλόγας. Για αυτό το λόγο, οι μονωτικές πλάκες που κατασκευάζονται από Neopor κόβονται από μπλοκ τα οποία έχουν παραμείνει στην αποθήκη για 14 ημέρες πριν κοπούν σε πλάκες, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι συστολές τους και να παρουσιάζουν εξαιρετική σταθερότητα διαστάσεων.

Διαστάσεις: 1000x500x70mm (0,5m2)

Συσκευασία: 7m2 (14τμχ)

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Styropan Neopor EPS 80 70mm

Styropan Neopor EPS 80 70mm

Πλάκες γραφιτούχας διογκωμένης πολυστερίνης EPS

6 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη